VERBINDING

Door samen nieuwe stappen te ondernemen onder professionele begeleiding, ontstaat er een gevoel van verbondenheid. 

VERTROUWEN

Werk aan vertrouwen in jullie team. Door diverse samenwerkingen bieden wij een gevarieerd aanbod, van een ongedwongen activiteit tot een diepgaande groepssessie. 

VERBINDING EN VERTROUWEN

Werk aan vertrouwen in jullie team. Door diverse samenwerkingen bieden wij een gevarieerd aanbod, van een ongedwongen activiteit tot een diepgaande groepssessie. Doordat je samen nieuwe dingen ervaart, ontstaat er een gevoel van verbondenheid en een wij-gevoel. 

TEAMBUILDING EN ACTIVITEITEN

Het Ardennen gevoel naar Friesland: onderlinge verbinding en buiten zijn staan centraal.  Ben jij met je team toe aan meer verbinding? Wil je als bedrijf je team ontwikkelen op het gebied van communicatie en samenwerking?


Wij denken heel graag mee om te zorgen dat teamactiviteiten meer zijn dan alleen een leuk bedrijfsuitje.


Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

TEAMBUILDING EN ACTIVITEITEN

Het Ardennen gevoel naar Friesland: onderlinge verbinding en buiten zijn staan centraal.  Ben jij met je team toe aan meer verbinding? Wil je als bedrijf je team ontwikkelen op het gebied van communicatie en samenwerking?


Wij denken heel graag mee om te zorgen dat teamactiviteiten meer zijn dan alleen een leuk bedrijfsuitje.


Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Verbetert productiviteit

Verhoogt motivatie

Moedigt samenwerking aan

Bouwt vertrouwen en respect op 

SCHAPENDRIJVEN

Train je communicatie- en leiderschapsvaardigheden tijdens een workshop schapendrijven. Ga samen de uitdaging aan onder leiding van een ervaren trainer!

AANBOD OP ONZE LOCATIE

AANBOD OP ONZE LOCATIE

OUTDOOR

Schapendrijven

Train je communicatie- en leiderschapsvaardigheden tijdens een workshop schapendrijven. Ga samen de uitdaging aan onder leiding van een ervaren trainer!
Team Training

Een combinatie van uitdagende werkvormen en intensieve reflectie kun je bij Janto Botting van Buitengewoon Samenwerken verwachten. Denk hierbij aan Mapstell of activiteiten zoals een brugbouwen of bamboostieken.

Mindfull walk

Mindful Walk is een geweldige wandelervaring, waarbij je je hoofd even wat leger kunt maken en nieuwe energie opdoet. Maaike van der wal van Buiten Gewoon in Balans geeft ook Yoga lessen en neemt jullie graag mee naar het canadameer om het koude water in te gaan.

The iceman

Wim Hof "the iceman" WorkshopLeer onder ervaren begeleiding van Evert Hettema de 3 pijlers van de WHM-methode: adem, mindset & kou.Ben jij de mol?

Het spel begint lang voordat je bij ons bent. De Mol krijgt thuis al bericht dat hij of zij de Mol is. Het kan dus iedereen zijn, zonder dat jij het weet! Aan jou en je team de taak de Mol te ontmaskeren. Raad jij Wie de Mol is?

Bushcraft

Leer diverse outdoor vaardigheden zoals vuur maken, water filteren, mes gebruik, knopen en meer.


Expeditie

Jullie moeten met je team een puzzel oplossen. De puzzelstukjes kunnen echter alleen verkregen worden door het succesvol oplossen van opdrachten, dit zijn doe-denk en gps opdrachten

Archery Tag

Archery Tag is een spel waarbij je met pijl en boog op elkaar schiet! Niet met scherpe pijlen maar met speciaal geprepareerde pijlen met foampunt. Je harstlag gaat omhoog en de adrenaline giert door je aderen.


Klootschieten

Ontdek het Drents Friese Wold tijdens dé werpsport van Drenthe en Friesland, Klootschieten! Tijdens het spel proberen jullie, de met lood verzwaarde bal zo ver mogelijk te werpen! Ben jij de beste werper van het team?!

Boogschieten

Boogschieten is een sport met een rijke geschiedenis. Tegenwoordig is boogschieten vooral een ‘concentratiesport’. Wil jij deze bijzondere sport uitproberen? Dat kan bij ons!

Dropping 

Samen met je team neem je plaats in een legertruck. Ergens in het Drents-Friese Wold worden jullie gedropt. Het enige wat jullie hebben is je eigen zaklamp, GPS-kompas en elkaar! Vinden jullie de weg terug?!

Hunted

In deze bloedstollende game is het de bedoeling dat jullie de locatie van Spider weten te ontrafelen. Spider communiceerde middels allemaal raadsels, hersenkrakers en andere puzzels met zijn kompanen.

Mountainbike clinic

Uw vaardigheden bijschaven of meer weten over de techniek van de mountainbike? Er zijn clinics voor elk niveau, van beginner tot gevorderde.
Gps puzzeltocht

Altijd al eens een tocht willen beleven met een GPS-kompas? Dit is je kans! Boek nu onze GPS puzzeltocht en ontdek de prachtige natuur van ons National Park het Drents-Friese Wold!
Chopper Weelz

Op pad met deze stoere E-Chopper is een belevenis op zich. Met deze E-Chopper heb je het gevoel dat je een echte biker bent. Je ontdekt de mooiste plekjes van het Drents Friese Wold op deze geruisloze, elektrisch aangedreven choppers.


Boga

Boga, een mix van boksen en yoga, is een gevarieerde training met in- en ontspanningselementen. Een Boga-training is erop gericht je concentratievermogen te verbeteren en je sterker te voelen door middel van fysieke inspanning en geestelijke ontspanning.

Bekijk onze video van het Schapendrijven!

INDOOR

Plug & Play

Met de Plug and Play Experience biedt The Box Company bedrijven een teambuilding activiteit waarbij samenwerken en het samenbrengen van collega’s centraal staat. Hierbij zijn fun, competitie en uitdaging belangrijke waarden. De activiteit is zonder begeleiding in te zetten op elke gewenste locatie en tijd.Colleagues quiz

Deze knotsgekke quiz zorgt voor veel hilariteit! In teams spelen jullie tegen elkaar. Je ontvangt punten door je medespelers goed in te schatten. Er komen verschillende muziek, opdracht en quizrondes. Hoe win jij punten? Door in te schatten wie de meeste vragen goed heeft! De meest hilarische gesprekken ontstaan door dit spel. Dit alles wordt gepresenteerd door een enthousiaste quizmaster.

Pub quiz

De Pub quiz is een gezellige quiz met zeer uiteenlopende categorieën, wat het een geschikte quiz maakt voor iedereen. Er wordt in kleine teams tegen elkaar gestreden in de verschillende rondes. Wat weet u van muziek? Sport, aardrijkskunde of algemeen. De pub quiz is een uitdagende quiz voor jong en oud en een garantie voor gezelligheid. Dit alles wordt gepresenteerd door een enthousiaste quizmaster.

Minute to win it

Korte, gekke uitdagingen die 1 minuut duren en waarvoor je alleen maar huis-tuin-en-keuken materialen gebruikt. Er wordt in teams tegen elkaar gestreden, waarbij in de meeste gevallen er 1 of 2 personen per team naar keuze de activiteit uitvoeren. Voor ieder spel hebben de teams 1 minuut de tijd om zoveel mogelijk punten te halen dan wel de activiteit succesvol uit te voeren.

Jongens / meisjes

Dit is dé strijd der seksen. Bewijs dat jouw geslacht beter is dan het andere. In teams wordt er tegen elkaar gestreden onder leiding van een enthousiaste quizmaster. Er zijn verschillende spelrondes met o.a. muziek, schattingsvragen en het letterpakkenspel.

Wijn Proeverij

Even wijnen, goed proeven en vooral genieten bij de wijnproeverij. Into the wine, is sinds 1 oktober 2019 gestart om jou enthousiast te maken om een fantastische wijnproeverij, wijncursus, wijntraining of gave masterclass te volgen.


Escape box 

Bouw de Friese Ardennen om tot Escaperoom! De Escapeboxen hebben verschillende thema’s en puzzels. De activiteit is zonder begeleiding in te zetten op elke gewenste locatie en tijd.


Bierproeverij

Alles weten over ons bier en het bijzondere brouwproces? Waan je voor even een echte Maallust-brouwer én proef ons heerlijke speciaalbier van bierbrouwerij Maallust.CASINO 

Een avond of middag vol speelplezier. Met onder anderen blackjack, roulette en pokertafels. 

Kook of Barbecue workshop

Leer de basisbeginselen of juiste de fijne kneepjes! Een ervaren kok komt jullie team graag instrueren. En natuurlijk mag je de gerechten zelf meester maken ;)

NEEM CONTACT OP MET FEMKE

Ben je benieuwd welke activiteit het beste in jullie programma past?  Neem gerust contact op ik denk graag met jullie mee.

 


Femke Wilms
info@defrieseardennen.nl
06-28992217