EVEN VOORSTELLEN

Wij, Karin en Sieto van Houten & Paul en Aafke Sinnige  kochten eind 2020 toenmalig groepsaccommodatie de Schaopedobbe. Na een naamsverandering en een flinke upgrade van de accommodatie, exploiteren wij de accommodatie met zijn vieren én met onze vaste medewerker Femke Wilms. 


Paul & Aafke runnen samen een melkveebedrijf met vergaderlocatie en vleesverkoop aan de Bult 6 in Appelscha.  Sieto & Karin wonen in het voorhuis van De Friese Ardennen. Sieto werkt als zelfstandig ondernemerscoach in de agrarische sector. Karin werkt op de meldkamer van Ambulancezorg Noord Nederland. 

ONS TEAM

KARIN VAN HOUTEN

WAT VINDEN ONZE GASTEN?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Lonneke Schipper-Meijer

Genoten! 

We hebben genoten met ons gezin van de hottub, de jacuzzi, de sauna. Heerlijke welness. Ook lekker gespeeld met tafelvoetbal, pooltafel, tafeltennis en darts. Kids gesprongen op de trampoline. Prima geslapen. Lekkere douche. Fijne keuken met oven. Leuk scherm om een film te kijken. De kale duinen is schitterend om te wandelen. 

Lonneke Schipper-Meijer

Ms. Nameless
Add Your Stars

Wendy Zogu

Geweldige plek om te verblijven! Gezellige inrichting in de woonkamer, voor jong en oud vermaak - zowel binnen als buiten, schone kamers en bij aankomst waren de bedden al netjes opgemaakt. Heerlijk rustig gelegen in een groene omgeving. Karin is zeer gastvrij en kan veel tips geven over wat te doen in de omgeving e.d.. Wij wilden bijvoorbeeld barbecueën en ze kwam meteen met de tips waar we eventueel een bbq konden huren of waar we vlees zouden kunnen regelen.
Al met al: TOP!


Ms. Nameless
Add Your Stars

Ralf de Jong

Wat een prachtig huis met een zo mogelijk nog mooiere tuin! Er is voor elk is er wat wils. Verschillende baden zoals een jacuzzi. Een vuurplaats. Schommels. Zelfs een trampoline. Elke slaapkamer heeft z'n eigen badkamer en wc. Binnen zijn er meerdere zithoeken, een speelkamer en een pooltafel en een enorme beamer-tv. En er is zelfs een bar met tap. Wat wil je nog meer? Wij komen zeker terug. En dat hebben we ook gedaan. Nu met 23 personen. Als het kon, gaf ik 6 sterren.


Ms. Nameless
Add Your Stars

Meredith Lakhichand

Unieke ervaring
We kijken terug op een geweldige week. We zijn zeer warm ontvangen door Karin. Ze is er echt op gericht om het je geheel naar je zin te maken en heeft daarbij oog voor detail (bijvoorbeeld heerlijk geurende olie voor in de sauna).
De accommodatie is alles wat je kunt wensen en meer.
Ook echt aan te raden voor teambuilding- activeiten, heidagen, familieweekenden.
Bedankt Karin & Sieto, Aafke & Paul. Heel veel zegen met jullie onderneming!


Ms. Nameless
Add Your Stars

U BENT VAN HARTE WELKOM