Video Aspect Ratio: 16:9

Teambuilding & teamactiviteiten

Groepsaccommodatie De Friese ardennen fietsen
De leukste teambuilding activiteiten in het Drents-Friese Wold!
Een outdoor activiteit verzet de gedachten en maken dus ruimte voor nieuwe ideeën. De Friese Ardennen bevindt zich op de ideale plek om tijdens jullie verblijf grensverleggende activiteiten te gaan doen! En natuurlijk zorgen we ook graag voor de inwendige mens; een boerenpicknick of een bosdinerbuffet behoren bovendien tot de mogelijkheden.
Kom jij met je team abseilen van de bosbergtoren?

Abseilen van de Bosbergtoren

Altijd al eens willen abseilen van het Hoogste punt van Friesland?! Overwin samen met vrienden, collaga’s of familie je angsten en kom abseilen van de Bosbergtoren in Appelscha!
Ga op avontuur in het Drents Friese Wold met gps

GPS Puzzeltocht

Altijd al eens een tocht willen beleven met een GPS-kompas? Dit is je kans! Boek nu onze GPS puzzeltocht en ontdek de prachtige natuur van ons National Park het Drents-Friese Wold!
Op avontuur met de Kickbicke in Appelscha

Kickbike huren

Een gezellig, actief en origineel uitje! Huur onze kickbikes steppen voor een rustige en mooie toer door het andere Friesland. Steppen is namelijk gezellig en gezond. Op de step kun je rustig een gesprek voeren en je gaat zo hard of zacht als je zelf wilt.
Archery Tag in het Drents-Friese Wold

Archery Tag

Archery Tag is een sensatie waarbij je met pijl en boog op elkaar schiet! Niet met scherpe pijlen maar met speciaal geprepareerde pijlen met foampunt. Je harstlag gaat omhoog en de adrenaline giert door je aderen.
Ben jij de Mol in Appelscha?

Ben jij de mol?

Het spel begint lang voordat je daadwerkelijk in Appelscha bent. De Mol krijgt thuis al bericht dat hij of zij de Mol is. Het kan dus iedereen zijn, zonder dat jij het weet!
 Tijdens de activiteit ga je met de groep verschillende opdrachten uitvoeren. Zorg dat je oplet, want de tijd tikt door en de Mol is ondertussen druk aan de gang! Aan jou en je team de taak de Mol te ontmaskeren. Raad jij Wie de Mol is??
Avond Klimmen in Appelscha

Avond klimmen

Klimbos Apelscha is uitgelicht met verschillende kleuren bouwlampen. Het avondklimmen is echt een fantastische ervaring! Afwisselend hangen er uitdagende hindernissen en tokkelbanen op je te wachten. Een unieke beleving op hoog niveau! Geschikt voor iedereen groter dan 1.60 m.
E-chopper door het Drents Friese Wold

CHOPPER-WHEELZ

Op pad met deze stoere, elektrisch aangedreven Chopper is een belevenis op zich. Je hebt het gevoel dat je een echte biker bent terwijl je de mooiste plekjes van het Drents Friese Wold ontdekt! Maak gebruik van de door ons aanbevolen routes om geen enkele highlight te missen
Kom teambuilden Appelscha

Vlot bouwen

Een vlot bouwen: wat heb je hiervoor nodig? Ten eerste een groep mensen. Ten tweede een goede samenwerking. En ten derde verstand van knopen leggen en een grote dosis creativiteit! Met een groep bouw je een vlot op een fantastische locatie: het Aekingameer. Natuurlijk moet het vlot ook getest worden: hopen dat jullie zelfgemaakt vlot het houdt. Hou dus ook goed rekening met de kleding die je aan trekt. Het kan gebeuren dat je nat wordt!
Durf jij het aan op hoogte? Kom klimmen in het klimbos Appelscha

Klimmen in het Klimbos 

Kom klimmen in het leukste Klimbos van het Drents-Friese Wold. Afwisselend hangen er uitdagende hindernissen en tokkelbanen op je te wachten. Een unieke beleving op hoog niveau! Geschikt voor iedereen groter dan 1.20 m.
Klimpark Mission Impossible

Mission Impossible

Het hele Klimpark komt aan de beurt, klimmen op de klimwand, abseilen vanuit de toren, de vertrouwensprong, tokkelen en uiteraard de hindernissen moeten bedwongen worden. Avontuur voor iedereen op zijn of haar eigen niveau. Geschikt vanaf 1.30 m.
Klootschieten Appelscha

Klootschieten

Een houten bal met lood erin. Dat is een kloot. Je werpt hem onderhands als bij het jeu des boules. Het team dat in zo weinig mogelijk worpen de route aflegt is de winnaar!
Kana varen Ravenswoud

Kano Zwerftocht Challenge

Ontdek het dorpje Ravenswoud en haar prachtige natuurgebieden vanaf het water! Deze activiteit brengt je door de historische “wijken” waar voorheen veen werd gestoken. Aan jullie de taak, om met behulp van een plattegrond de activiteitenlocaties te vinden. Hier wacht een instructeur met verschillende doe- en denkopdrachten! 
Teambuilding boogschieten Appelscha

Boogschieten - Robin Hood

Boogschieten is een sport met een rijke geschiedenis. Vroeger werd de boog vooral gebruikt als jacht- en oorlogswapen. Tegenwoordig is boogschieten vooral een ‘concentratiesport’. Wil jij deze bijzondere sport uitproberen? Dat kan!

Expeditie Appelscha - Teambuilding in Appelscha

Expeditie Appelscha

Jullie moeten met je team een puzzel oplossen. De puzzelstukjes kunnen echter alleen verkregen worden door het succesvol oplossen van opdrachten, dit zijn doe-denk en gps opdrachten.

Kana varen Ravenswoud

Suppen en/ of Kanovaren

Ontdek het dorpje Ravenswoud en haar prachtige natuurgebieden vanaf het water! De route brengt je door de historische “wijken” waar voorheen veen werd gestoken, deze route is ongeveer 4.4 km lang!
Legertruck dropping Appelscha

Legertruck Dropping

Samen met je team neem je plaats in een legertruck. Ergens in het Drents-Friese Wold worden jullie gedropt. Het enige wat jullie hebben is je eigen zaklamp, GPS-kompas en elkaar! Tijdens de dropping kunnen jullie extra punten verdienen maar het belangrijkste is: Vinden jullie de weg terug?!

Kookworkshop Appelscha

Kookworkshop

In de keuken kun je de dag doornemen en relativeren, terwijl je lekker in de pan staat te roeren, tijdens een kookworkshop van BertKookt. Of juist helemaal niks doen, en je lekker laten verwennen met een diner is natuurlijk ook mogelijk!

Yoga Appelscha

Yoga Sessie

Yogalessen zijn geschikt voor iedereen, zijn laagdrempelig en kunnen in overleg op verschillende manieren ingevuld worden. Een afwisselende les op maat voor zowel de beginnende als de gevorderde yogi kan worden gegeven worden op locatie

Intothewine

Wijnproeverij

Even wijnen, goed proeven en vooral genieten bij de wijnproeverij. Into the wine,  is sinds 1 oktober 2019 gestart om jou enthousiast te maken om een fantastische  wijnproeverij, wijncursus, wijntraining of gave masterclass te volgen

Groepsaccommodatie in Friesland met eigen vlees bbq'en

Barbecue

Slagerij Gerald Huft kan jullie voorzien van diverse soorten vlees en barbecues Een combinatie met lokaal vlees van De Koeien van Sinnige is mogelijk. Dit vlees komt van melkkoeien die een goed leven hebben gehad op de boerderij met ruimte, weidegang en vers gras. Ook de hamburgers zijn erg lekker!

Bekijk de kalender & prijzen