Video Aspect Ratio: 4:1

Teambuilding

Diverse soorten in- & outdooractiviteiten

Op zoek naar meer verbinding op de werkvloer en creativiteit? Wij bieden diverse in-en outdooractiviteiten op maat. 

Gelegen midden in de natuur, aan de rand van Nationaal Park het Drents Friese Wold,  biedt de Friese Ardennen een fijne ‘boost’ om je mentale en fysieke welzijn te verbeteren. Daarbij draagt een buitenactiviteit bij aan scherper denken en creativiteit van je team.  Bekijk hier een video van linda op locatie over onze teambuilding & locatie.  

Liever geen vieze voeten? We bieden ook volop indooractiviteiten!

Bekijk via onze digitale rondleiding de locatie van binnen. Via de stippen kun je navigeren. 


Teambuilding outdoor op locatie

Teamtraining door Buitengewoon Samenwerken

Een combinatie van uitdagende werkvormen en intensieve reflectie kun je bij Janto Botting van Buitengewoon Samenwerken verwachten. Denk hierbij aan Mapstell of activiteiten zoals een brugbouwen of bamboostieken. 

Workshop schapendrijven

Train je communicatie- en leiderschapsvaardigheden tijdens een workshop schapendrijven. Ga samen de uitdaging aan onder leiding van een ervaren trainer!

Bushcraft Workshop

Leer diverse outdoor vaardigheden zoals vuur maken, water filteren, mes gebruik, knopen en meer.

Wim Hof "the iceman" Workshop

Leer onder ervargen begeleiding van Evert Hettema de 3 pijlers van de WHM-methode: adem, mindset & kou. 

Hunted

Ga het bos in en zoek de kist. Na het openen proberen jullie met de inhoud van de kist de kaart te kraken, de codes onderweg op te lossen, de verloren bitcoins terug te halen en natuurlijk als eerste de locatie van Spider te ontrafelen.
Ben jij de Mol in Appelscha?

Ben jij de mol?

Het spel begint lang voordat je daadwerkelijk in Appelscha bent. De Mol krijgt thuis al bericht dat hij of zij de Mol is. Het kan dus iedereen zijn, zonder dat jij het weet!
 Tijdens de activiteit ga je met de groep verschillende opdrachten uitvoeren. Zorg dat je oplet, want de tijd tikt door en de Mol is ondertussen druk aan de gang! Aan jou en je team de taak de Mol te ontmaskeren. Raad jij Wie de Mol is??
Archery Tag in het Drents-Friese Wold

Archery Tag

Archery Tag is een sensatie waarbij je met pijl en boog op elkaar schiet! Niet met scherpe pijlen maar met speciaal geprepareerde pijlen met foampunt. Je harstlag gaat omhoog en de adrenaline giert door je aderen. Een leuke (korte) activiteit die eenvoudig in de passen is. Boksen Yoga 

Dat boksen allang niet meer een ‘stoere mannen’ sport is en yoga niet alleen door ‘zwangere vrouwen’ beoefend wordt, is ons welbekend.  Boga, een mix van boksen en yoga, is een gevarieerde training met in- en ontspanningselementen. Op het ene moment lig je in een houding die zowel je spieren als je geest ontspant en op het andere moment boks je je hoofd leeg en voel je spieren die je nooit eerder voelde. Een Boga-training is erop gericht je concentratievermogen te verbeteren en je sterker te voelen door middel van fysieke inspanning en geestelijke ontspanning. 

Barbecue workshop

Leer de basisbeginselen of juiste de fijne kneepjes van de green egg! Een ervaren green egg kok komt, samen met eggs, jullie team graag instrueren. En natuurlijk mag je de gerechten zelf meester maken ;)
Outdoor lunch

Heb je niet heel veel tijd tijdens jullie volle programma? Waarom niet eenvoudig je lunch laten verpakken en een mooie wandeltocht door de bossen maken. 

Mountainbike clinic

De intensieve dag afwisselen met iets actiefs in de bossen? Appelscha staat bekend om zijn mooie MTB routes.  Boek een mountainbike clinic vanaf onze locatie. 

Mindful Walk

Mindful Walk is een geweldige wandelervaring, waarbij je je hoofd even wat leger kunt maken en nieuwe energie opdoet. Tijdens een drukke vergaderdag zorgt dit er voor dat er meer ruimte in je hoofd komt zodat je daarna weer effectief verder kunt werken.  Tijdens het wandelen doen we verschillende oefeningen en opdrachten die zorgen voor meer energie en minder stress. We besteden aandacht aan een gezonde ademhaling. We gaan landen in het hier en nu, het denken mag plaats maken voor voelen en ervaren. Niet zweverig, gewoon nuchter met beide benen op de grond.

Teambuilding indoor

Escape Boxen

Jullie moeten ervoor zorgen dat alle raadsels, codes en verbogen hints binnen de tikkende tijd worden gekraakt. De puzzels zitten verstopt in kistjes, cryptexen en kluizen. Uiteraard achter slot en grendel. Zijn alle kisten en kluizen in de Escape Box gekraakt? Voer dan de laatste code online in om de timer stop te zetten!

Ranking the colleagues of pubquiz

Zorg voor wat hilariteit in de groep met een ludieke activiteit tussendoor! Kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. 

Plug & Play

Met de Plug and Play Experience staat samenwerken en het samenbrengen van collega’s centraal. Hierbij zijn fun, competitie en uitdaging belangrijke waarden. 

Intothewine

Wijnproeverij

Even wijnen, goed proeven en vooral genieten bij de wijnproeverij. Into the wine,  is sinds 1 oktober 2019 gestart om jou enthousiast te maken om een fantastische  wijnproeverij, wijncursus, wijntraining of gave masterclass te volgen

Kookworkshop Appelscha

Kookworkshop

In de keuken kun je de dag doornemen en relativeren, terwijl je lekker in de pan staat te roeren, tijdens een kookworkshop van BertKookt. Of juist helemaal niks doen, en je lekker laten verwennen met een diner is natuurlijk ook mogelijk!

Bierproeverij

Ontdek de smaak van ons bier! Hoor en proef waar de authentieke smaak van onze bieren ontstaat. .

Teambuilding outdoor in de omgeving

E-chopper door het Drents Friese Wold

CHOPPER-WHEELZ

Op pad met deze stoere, elektrisch aangedreven Chopper is een belevenis op zich. Je hebt het gevoel dat je een echte biker bent terwijl je de mooiste plekjes van het Drents Friese Wold ontdekt! Maak gebruik van de door ons aanbevolen routes om geen enkele highlight te missen.

Kom teambuilden Appelscha

Vlot bouwen

Een vlot bouwen: wat heb je hiervoor nodig? Ten eerste een groep mensen. Ten tweede een goede samenwerking. En ten derde verstand van knopen leggen en een grote dosis creativiteit! Met een groep bouw je een vlot op een fantastische locatie: het Aekingameer. Natuurlijk moet het vlot ook getest worden: hopen dat jullie zelfgemaakt vlot het houdt. Hou dus ook goed rekening met de kleding die je aan trekt. Het kan gebeuren dat je nat wordt!
Durf jij het aan op hoogte? Kom klimmen in het klimbos Appelscha

Klimmen in het Klimbos 

Kom klimmen in het leukste Klimbos van het Drents-Friese Wold. Afwisselend hangen er uitdagende hindernissen en tokkelbanen op je te wachten. Een unieke beleving op hoog niveau! Geschikt voor iedereen groter dan 1.20 m.Teambuilding boogschieten Appelscha

Boogschieten - Robin Hood

Boogschieten is een sport met een rijke geschiedenis. Vroeger werd de boog vooral gebruikt als jacht- en oorlogswapen. Tegenwoordig is boogschieten vooral een ‘concentratiesport’. Wil jij deze bijzondere sport uitproberen? Dat kan!

Expeditie Appelscha - Teambuilding in Appelscha

Expeditie Appelscha

Jullie moeten met je team een puzzel oplossen. De puzzelstukjes kunnen echter alleen verkregen worden door het succesvol oplossen van opdrachten, dit zijn doe-denk en gps opdrachten.
Kana varen Ravenswoud

Suppen en/ of Kanovaren

Ontdek het dorpje Ravenswoud en haar prachtige natuurgebieden vanaf het water! De route brengt je door de historische “wijken” waar voorheen veen werd gestoken, deze route is ongeveer 4.4 km lang!Klimpark Mission Impossible

Mission Impossible

Het hele Klimpark komt aan de beurt, klimmen op de klimwand, abseilen vanuit de toren, de vertrouwensprong, tokkelen en uiteraard de hindernissen moeten bedwongen worden. Avontuur voor iedereen op zijn of haar eigen niveau. Geschikt vanaf 1.30 m.

Klootschieten Appelscha

Klootschieten

Een houten bal met lood erin. Dat is een kloot. Je werpt hem onderhands als bij het jeu des boules. Het team dat in zo weinig mogelijk worpen de route aflegt is de winnaar!Kana varen Ravenswoud

Kano Zwerftocht Challenge

Ontdek het dorpje Ravenswoud en haar prachtige natuurgebieden vanaf het water! Deze activiteit brengt je door de historische “wijken” waar voorheen veen werd gestoken. Aan jullie de taak, om met behulp van een plattegrond de activiteitenlocaties te vinden. Hier wacht een instructeur met verschillende doe- en denkopdrachten! 

Bekijk de kalender & prijzen